Parkering

Parkering

För de boende i föreningen Kapellgärdet 1 finns möjlighet att hyra parkeringsplats i garaget. För information och beställning av plats, kontakta Q-Park. Lediga platser finns i nuläget. Ett fåtal platser för MC finns även att hyra.


Det finns även ett begränsat antal platser i carporten på byggnadens västra sida. Alla platser är för närvarande uthyrda, men vid önskemål om att sätta upp sig i kö för att hyra en plats kontaktas styrelsen. Aktuell kölista kan laddas ner här.


Utöver gästparkeringarna finns det generöst med parkeringsplatser utmed Portalgatan. För tillfället är avgiften 5 SEK per timme. Avgiftsfri parkering på söndag/helgdag.


Parkeringsplatserna (2 st) mellan uppgångarna 4H & 4J, är ej avsedda för långtidsparkering. Tillåten parkering max 30 minuter. Behövs mer tid, exempelvis på grund av flytt, kontakta Q-Park. Vid parkering parkering på dessa platser ber vi er vänligen placera ert fordon så eventuella utryckningsfordon kan passera vid akuta fall. Vid parkering under längre tid på dessa platser kan påföljden resultera i parkeringsböter.