Unlimited Web HostingFree Joomla TemplatesDeposit Poker
Version 0.5

Inför årsstämman 2013

 

Till medlemmarna i BRF Kapellgärdet 1

 

Inför årsstämman i april, 2013 skall det väljas ledamöter till styrelsen.

 

Vårt uppdrag i valberedningen är att presentera kandidater till årsstämman, detta avser vi utföra på följande sätt:

 

  • Du som medlem anmäler ditt intresse till valberedningen senast söndagen den 7 april
  • Skickar ett mail och anmäler ditt intresse till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
  • Ni kan redan nu skicka in motioner till årsstämman, antingen via styrelsens brevlåda som finns i port F, eller så mailar ni era motioner till  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

Vi ser fram emot många motioner och intresseanmälningar.

 

Valberedningen

 

Roger Bergman

Portalgatan 4C

018-32 86 62

070-637 55 92

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Bo Jansson

Portalgatan 4C

018-32 04 84

0709-91 90 12

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

Senast uppdaterad (2013-02-13 17:48)

 

Produktfolder från Com Hem

Den 17 januari hade föreningens medlemmar möjligheten att delta i ett möte där Com Hem presenterade tjänster som erbjuds bostadsrättsföreningar. En produktfolder som sammanfattar en stor del av det som presenterades finns att ladda ner på följande länk.

Senast uppdaterad (2013-01-20 00:13)

 

Protokoll från årsstämman 2012

Protokollet från årsstämman 2012 kan laddas ner här.

 

Gästparkering

Styrelsen vill påminna om reglerna för gästparkeringsplatserna. Se uppdaterad information under sektionen Parkering, som nu förtydligar vad som avses med en besökande.

Senast uppdaterad (2013-01-06 22:44)

 

Garagestädning

 

Torsdagen den 6 december mellan klockan 08:00 och 16:00 kommer garaget att städas och det är viktigt att alla bilar är flyttade före denna tid för att arbetet ska bli ordentligt utfört.

 

Senast uppdaterad (2012-11-26 14:06)

 

Höststädning 2012

Det är trångt i våra cykelställ. Därför vill vi kolla om det finns cyklar som bara står där, utan att egentligen användas. Den 6.10. kommer vi att gå runt och fästa ett gult eller grönt gummiband på styret på alla cyklar som står i cykelställ eller i cykelförrådet. När du använder cykeln, ta loss gummibandet. De cyklar som har sina gummiband kvar den 21.10. kommer vi att flytta till ett förråd. Du kan få tillbaka cykeln genom att kontakta Joakim Karlsson, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller Minna Salminen-Karlsson, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , båda på uppgång 4H. De cyklar som är kvar 16.11. gör vi oss av med.

Våra prylar ska vara i lägenhetsförråden, inte i korridorerna emellan eller andra otillbörliga allmänna utrymmen. Inte heller skall grillar skräpa på gården över vintern. Helgen 6.-7.10. går vi runt och slänger allt som skräpar utanför förrådsutrymmena i källaren, ute på gården och andra liknande ställen.

Vi kommer att placera s.k. Big Bags i garaget. I dem kan man slänga alla slags grovsopor som inte kan sorteras bland vanliga hushållssopor. Dock ej elektronik.

Denna information finns även att läsa på lappar uppsatta i trapphusen och på dörrarna in till garaget. En digital kopia kan laddas ner här.

Senast uppdaterad (2013-01-06 22:46)

 

Porttelefonerna programmerade

Porttelefonerna har nu uppdaterats för de medlemmar som lämnat in uppgifter för programmeringen till och med den 3 september. Vid eventuella problem, eller om du ännu inte lämnat in dina uppgifter och vill ha din porttelefon programmerad, vänligen kontakta styrelsen.

 

Information om sophantering

Vissa förändringar har skett i soprummen och vi ber medlemmarna vara uppmärksamma på detta. I samband med förändringen har även information om vilka rutiner som gäller för sophantering i föreningen satts upp i trappuppgångar och på dörrarna till garaget. Detta informationsbrev kan även laddas ner här.

Senast uppdaterad (2012-08-29 10:02)

 

Information till medlemmarna

Ett nytt informationsbrev sitter nu uppe i trapphusen. En längre version av informationsbrevet finns att ladda ner på följande länk.

Informationsbrevet tar bland annat upp införandet av gästparkeringar i garaget. Läs mer om detta och hur man går till väga när en gäst ska använda en av parkeringsplatserna under sektionen Parkering.

Programmeringen av porttelefonerna har tyvärr dragit ut på tiden och kommer inte kunna genomföras förrän i höst. Man kan fortfarande skicka in uppgifter om kortnummer (Bxxx), lägenhetsnummer och det telefonnummer som porttelefonen ska ringa på till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Se nyhet om porttelefonen längre ner på sidan för mer information.

Senast uppdaterad (2012-06-29 22:36)

 

Årsredovisning 2011

Nu finns årsredovisningen tillgänglig här i digitalt format (.pdf) för dig som inte gillar att hålla rätt på papper. Ladda hem den via länken nedan. Tryckt version ska ligga i respektive medlems brevlåda. Har du inte fått någon? Kontakta Jonas Mellberg i styrelsen.

Årsredovisning 2011

Senast uppdaterad (2012-04-20 15:47)

 

Årstämman 2012

Du har väl inte missat att årsstämman börjar närma sig? Mötet startar 19:30 den 25:e april i missionskyrkanslokaler på S:t Olofsgatan 40. Föreningen bjuder på fika och intressant information till dig som medlem. Programmet till stämman hittar du anslaget i porten.

Vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma förbi och påverka hur vi ska fortsätta driva vår förening och gemensamma trivsel framåt. Har du förbättringsförslag eller andra bra idéer som du tycker att vi ska ta upp på stämman skicka då in en motion till oss senast 20 april. Motionen kan du posta i föreningsbrevlådan i port F eller skicka in via e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Styrelsen söker också nya ledarmöter! Är du intresserad av att vara med och påverka föreningens utveckling ska du anmäla ditt intresse till valberedningen (se tidigare nyhet).

Senast uppdaterad (2012-04-03 13:28)

 

Uppmaning till djurägare

Det har kommit till styrelsens kännedom att ett flertal hundar i området kring Portalgatan har fått symtom som tyder på förgiftning av råttgift. Föreningen har inget råttgift utlagt och vi känner inte till att någon annan förening i området har detta.

Vi vill med detta meddelande uppmana hundägare på att vara observanta på vad era djur är och gör när ni rastar dom. Om du misstänker att ditt djur fått i sig råttgift kan du kontakta Giftinformationcentralen som även svarar på frågor rörande djur. http://www.giftinformation.se/intro.asp?CategoryID=6334

Det är inte tillåtet att lägga ut råttgift fritt. Det ska alltid ligga i väl synliga behållare med skyltar som talar om vad för typ av gift det är som är utlagt. Om du ser en behållare som ej är uppmärkt kring vår fastighet var vänlig och kontakta styrelsen. Tänk på att råttgift även är skadligt för människor.

Senast uppdaterad (2012-02-14 00:41)

 

Protokoll från årsstämman 2011

Nu finns protokollet från årsstämman 2011.

Klicka här!

Senast uppdaterad (2011-07-01 13:46)

 

Besiktningsprotokoll

I slutet av november gjordes besiktning av samtliga lägenheter i huset. Nu finns protokollet för nedladdning.

Klicka här!

Senast uppdaterad (2011-01-12 23:14)

 

Inför årstämman 2012

Till medlemmarna i BRF Kapellgärdet 1

 

 

Inför årsstämman vecka 17, 2012 skall det väljas ledamöter till styrelsen.

 

Vårt uppdrag i valberedningen är att presentera kandidater till årsstämman, detta avser vi utföra på följande sätt:

 

  • Du som medlem anmäler ditt intresse till valberedningen senast söndagen den 22 april
  • Skickar ett mail och anmäler ditt intresse till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

Vi ser fram emot många intresseanmälningar.

 

Valberedningen

 

Roger Bergman

Portalgatan 4C

018-32 86 62

070-637 55 92

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Bo Jansson

Portalgatan 4C

018-32 04 84

0709-91 90 12

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Senast uppdaterad (2012-03-21 22:13)

 

Garantiåtgärd garage

Med start vecka 49 kommer Tecab att påbörja arbete med att åtgärda de garantiskador som uppkommit på betongplatten i den främre delen av garaget. Under tiden arbetet pågår kommer en del parkeringsplatser inte vara tillgängliga. Styrelsen kommer att ta kontakt med de hyresgäster vars parkering berörs.

Arbetet beräknas ta ca en vecka och vara klart i mitten av december.

För frågor rörande arbetet kontakta Jonas Mellberg på telefon 070-254 30 33 eller e-posta styrelsen.

Senast uppdaterad (2012-04-20 15:48)

 

Garageport

Vi har för närvarande stora problem med garageporten, efter en påkörningsskada. Delar av porten måste bytas ut och detta kan ta upp till två veckor eftersom vissa komponenter är beställningsvaror. Det är ingen ide att kontakta Crawford Servide, de kan i nuläget inget göra. Ni får försöka stänga porten manuellt, om det går. Vi beklagar de problem som uppstår.

Senast uppdaterad (2011-02-26 12:21)

 

Porttelefon

Har du nyligen flyttat in i föreningen eller inte bott här sedan byggstarten? I så fall är det stor sannolikhet att din porttelefon inte fungerar som den ska. Porttelefonen är ansluten till telefonnätet och programmerad att ringa ett förutbestämt nummer. Det numret är med stor sannolikhet fortfarande ansluten till de tidigare medlemmarna.

Om du är osäker på om din porttelefon fungerar korrekt rekommenderar vi att du testar att det går att ringa upp till lägenheten. Hörs ingen signal eller om ni hamnar hos någon okänd är porttelefonen felprogrammerad och behöver justeras. Hör i så fall gärna av dig till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den och uppge ditt kortnummer (Bxxx), lägenhetsnummer och det telefonnummer som porttelefonen ska ringa på. En omprogrammering av porttelefonen kommer att ske i början av mars och vi vill samla in så många förändringar som möjligt tills dess.

När porttelefonen ringer hörs en speciell ton som talar om att det är just porttelefonen som ringer. Om du vill öppna porten för den som ringer trycker du på '5', vill du inte öppna lägger du antingen på luren eller klickar på '0'. Observera att du behöver ha en hemtelefon med tonval för att det ska fungera.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Senast uppdaterad (2012-03-21 22:05)

 

Fjärrvärmeavstängning

Vattenfall kommer att utföra arbeten på fjärrvärmenätet. Det innebär att leveransen av fjärrvärme till vår fastighet kommer att avbrytas.

Arbetet sker onsdagen den 6 juli kl.8:00-16:00.

Det kommer att saknas värme och varmvatten under avstängningsperioden. Kallvatten påverkas inte.

Avstängningen kan bli längre än angivet om det uppstår störningar eller hinder som inte kunnat förutses.

Senast uppdaterad (2011-11-23 20:02)

 

Inför årsstämman

Inför årsstämman vecka 15 2011, skall det väljas ledamöter till styrelsen.

Vårt uppdrag i valberedningen är att presentera kandidater till årsstämman, detta avser vi att utföra på följande sätt:

  • Du som medlem anmäler ditt intresse till valberedningen senast söndagen den 6 mars.
  • Inkommer för få anmälningar kommer vi att inleda en uppsökande verksamhet till vi hittar tillräckligt med kandidater.

Vi ser fram emot många intresseanmälningar.

Har ni frågor så kontakta oss gärna.

 

Roger Bergman, Portalgatan 4C

018-32 86 62, 070-637 55 92

roger.bergman(at)telia.com*

eller

Bo Jansson, Portalgatan 4C

018-32 04 84, 0709-91 90 12

jansson-aronsson(at)telia.com*

 


* (at) ersätts med @ i adressfältet. På webbplatsen skrivs (at), för att förhindra SPAM. Undantag gäller styrelsens kontaktadress.

 

Senast uppdaterad (2011-02-24 11:46)

 
Boendeinformation
Bostadsrätter till salu
  • Portalgatan 4C
    En bostadsrätt är på annons i Bostadsrättsföreningen Kapellgärdet 1 på Portalgatan 4C med 68,00 m2 och 2,00 rok.
Sök
--*--