För de boende i föreningen Kapellgärdet 1 finns möjlighet att hyra parkeringsplats i garaget. För information och beställning av plats, kontakta Q-Park. Lediga platser finns i nuläget. Ett fåtal platser för MC finns även att hyra.

Det finns även ett begränsat antal platser i carporten på byggnadens västra sida. Alla platser är för närvarande uthyrda, men vid önskemål om att sätta upp sig i kö för att hyra en plats kontaktas styrelsen. Aktuell kölista kan laddas ner här.

Det finns nu möjlighet för besökande till boende på Kapellgärdet 1 att använda sig av väl utmärkta gästparkeringsplatser i källaren. Med besökande avses personer som inte bor på och inte heller parkerar en bil som är registrerad på en boende på Portalgatan 4. Vid varje besök ska ett formulär fyllas i med ankomstdatum och kontaktuppgifter. Platserna är avsedda för tillfälliga besök och ska användas högst 48 timmar per tillfälle. Formuläret kan laddas ner här, alternativt hämtas hos någon av styrelsemedlemmarna.

Tillägg till reglerna från 1 november, 2013: Varje formulär är endast tillåtet att användas en gång, då det annars är svårt för parkeringsvakten att läsa vad som står på lappen.

Styrelsen förbehåller sig rätten att avbryta försöket vid tecken på missbruk.

 

Utöver gästparkeringarna finns det generöst med parkeringsplatser utmed Portalgatan. För tillfället är avgiften 5 SEK per timme. Avgiftsfri parkering på söndag/helgdag.

Parkeringsplatserna (2 st) mellan uppgångarna 4H & 4J, är ej avsedda för långtidsparkering. Tillåten parkering max 30 minuter. Behövs mer tid, exempelvis på grund av flytt, kontakta Q-Park.

Vid parkering under längre tid på dessa platser kan påföljden resultera i parkeringsböter.

Vid parkering parkering på dessa platser ber vi er vänligen placera ert fordon så eventuella utryckningsfordon kan passera vid akuta fall.

Senast uppdaterad (2018-05-22 09:26)